• BESPREEK UW ZAKEN DIRECT MET EEN BESLISSER
  • ZEKERHEID EN TRANSPARANTIE
 

Bij Equinox Global streven wij ernaar de hoogste kwaliteit en service in de sector te leveren op het gebied van kredietlimieten, waarbij wij de nieuwste technologie gebruiken. Ons gegevensbestand bevat actuele financiële gegevens van meer dan 100 miljoen bedrijven over de hele wereld. Wij dekken risico's in bijna elk (niet gesanctioneerd) land in de wereld, waaronder Afrika, Latijns Amerika en Azië. Om aan de snelheid van het hedendaags zakendoen te beantwoorden kunnen wij binnen 48 uur (of sneller) een kredietlimiet bepalen.

Equinox Global is van mening dat de hoogste kwaliteit en service op het gebied van kredietlimieten alleen geleverd kan worden op basis van het beginsel van niet-opzegbaarheid. Dit is een echte innovatie, aangezien traditioneel gezien niet-opzegbare kredietlimieten met die verzekeraars worden geassocieerd die geen service op het gebied van kredietlimieten aanbieden. Maar nieuwe technologie heeft dit alles veranderd. Als u meer wilt weten over hoe dit werkt, kijkt hieronder bij `Gedetailleerde informatie over kredietlimieten’.

Hoewel wij vele verschillende gegevensbronnen gebruiken om onze kredietlimietbeslissingen te nemen, vormen gegevens slechts het basismateriaal - het zijn de mensen die het verschil maken.
Equinox Global heeft een zeer ervaren, internationaal team dat een uitstekende kredietlimietservice kan leveren, waar onze klanten ook actief zijn.

Transparantie staat centraal bij wat wij doen, en wij zullen elk van uw klanten uitvoerig met u bespreken en elk van hen een kredietrating geven - wij zullen deze rating dan met plezier met u delen.

Onze toegang tot gegevens en netwerken, betekent dat wij informatie kunnen verkrijgen die ons een ander inzicht in het risico kan geven dan u hebt, maar wij nemen ook uw waardevolle insiderperspectief op uw klanten in aanmerking en gebruiken dit bij het nemen van onze beslissing.

De beste kredietlimiet wordt bepaald als wij de gegevens met elkaar delen en onze gezamenlijke ervaring en kennis combineren.

Gedetailleerde informatie over kredietlimieten

 
  1. Niet-opzegbare kredietlimieten
  2. Zijn de niet-opzegbare limieten alleen beschikbaar voor bedrijven met een geavanceerd kredietbeheer?
  3. Het bedrag van de kredietlimiet bepalen
  4. Discretionaire kredietlimieten
  5. Hoe werkt een niet-opzegbare kredietlimiet als er iets verkeerd gaat?