• BESPREEK UW ZAKEN DIRECT MET EEN BESLISSER
 • VERNIEUWEND IN KREDIETVERZEKERING

Het team

Ons team heeft een nieuwe kijk op kredietverzekering. Als u met Equinox Global in zee gaat, zult u uw zaken altijd rechtstreeks met de beslisser kunnen bespreken. Wij zijn toegankelijk, onze mensen zijn gemachtigd om te besluiten, en onze organisatie is ongecompliceerd en transparant.

 1. Rachel Al Ali

  Rachel Al-Ali is Claims en Legal Officer. Rachel begon als advocaat bij Clyde & Co LLP, waarna zij een Senior Associate werd. Bij Clyde & Co LLP werkte zij aan uiteenlopende verzekerings- en herverzekeringszaken, zowel nationaal als internationaal.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 0203 6939310

 1. Katie Benamar

  Katie is Kredietanalist en maakt deel uit van het team dat internationale kredietgegevens verzamelt, analyseert en interpreteert. Voordat zij zich bij Equinox Global aansloot, werkte Katie drie jaar als acceptant op de afdeling Commercial Surety bij Great American Insurance Company in de VS.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 6939311

 1. Marian Berden

  Marian is Senior Krediet en Macro Analist met uitgebreide ervaring in de kredietverzekeringssector. Marian werkte vroeger als Macro Analist bij Axis Capital waar zij zich concentreerde op politieke risico- en kredietverzekering. Daarvoor werkte Marian als Senior Kredietanalist bij Atradius nadat zij verscheidene jaren bij het Ministerie van Financiën in Nederland als Beleidsadviseur werkte op de afdeling Exportkredietverzekering en Investeringswaarborgen.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9312
  M: +44 (0)7432 133 468

 1. Dagmar Böhning

  Dagmar werkte vroeger bij Aon Credit als Senior Account Manager. Daar was zij verantwoordelijk voor een reeks nationale en internationale klanten, en de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen binnen het gehele scala van kredietverzekeringsproducten. Daarvoor werkte zij in een aantal functies in de kredietverzekeringssector bij, onder andere, QBE International Insurance Ltd, Euler Hermes en ING Bank, in zowel het Verenigd Koninkrijk als Duitsland. Dagmar heeft ervaring in zowel kredietanalyse als poliszaken, en zal een belangrijke rol spelen in de uitbreiding van de Duitse vestiging van Equinox Global.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +49 (0)40 3111 2842
  M: +49 (0)15780 576 842

 1. Rob Crampton

  Rob is één van de oprichters van Equinox Global en de Chief Underwriting Officer. Rob is een beëdigd accountant (FCCA) met een carrière van meer dan 30 jaar in financiën voor diverse ondernemingen in vele sectoren. Rob werkt al sinds 1997 met kredietverzekering, aanvankelijk als klant, daarna als makelaar en later als manager op verzekeringstechnisch gebied, alvorens Equinox Global op te richten.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9313
  M: +44 (0)7971 035 810

 1. Duncan Davies

  Duncan is een Underwriter in Londen. Hij werkte vroeger bij Atradius als senior sales manager met als doelgroep middelgrote bedrijven. Daarvoor werkte hij als account manager en was verantwoordelijk voor een premie van meer dan £2,5 miljoen verspreid over een aantal verschillende handelssectoren; hij werkte ook op de afdeling Special Products van Atradius.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9314
  M: +44 (0)7432 133 467

 1. John Davison

  John is met name verantwoordelijk voor claims maar zal ook het UK team ondersteunen. Hij heeft 25 jaar ervaring met kredietverzekering waarvan 14 jaar als schadebehandelaar bij Euler Hermes. John is betrokken geweest bij diverse aspecten van kredietverzekering en werkte het meest recent bij Credit & Business Finance, een gespecialiseerde tussenpersoon. Voordat hij in de verzekeringen ging werken, heeft hij commerciële ervaring opgedaan bij een aantal bedrijven actief in de houthandel.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9315

 1. Alban de Malherbe

  Alban is een Senior Underwriter, en verantwoordelijk voor Equinox Global in Frankrijk. Naast Frankrijk richt Alban zich ook op Spanje, Italië Zwitsersland. Alban heeft uitgebreide ervaring en een goede reputatie in kredietverzekering. Alvorens zich bij Equinox Global aan te sluiten, werkte Alban 22 jaar bij AIG als Vice President en Regional Manager Kredietverzekering voor Europa. Alban werkte tevens in senior management en underwriting posities bij Spinks en Pan Financial.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +33 (0)1 8228 9312

 1. Samuel Fattahzadeh

  Samuel is een kredietanalist in het Duitse kantoor van Equinox Global in Hamburg waar hij werkt in alle landen en sectoren. Samuel heeft eind 2014 het Duitse kantoor versterkt, terwijl hij aan de universiteit van Hamburg studeerde. Na het behalen van zijn Bachelor’s degree (B. Sc) in Business Administration, met een major in Insurance en Finance is hij in de herfst van 2015 in vaste dienst gekomen als kredietanalist.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +49 (0) 3111 2846

 1. Vicki Harrison

  Vicki heeft bij Equinox Global de functie van Financieel Directeur. Zij werkte de afgelopen zeven jaar bij Coface als Directeur Financiën, Systemen en Organisatie voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voorafgaand aan die positie werkte zij als senior medewerker financieel beheer bij verschillende ondernemingen in Nieuw Zeeland, waaronder als laatste voor Calan Healthcare Properties Trust als Chief Financial Officer. Vicki is verantwoordelijk voor Finance en Operations, en werkt in ons kantoor in Londen.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9316
  M: +44 (0)7767 637 997

 1. Mike Holley

  Mike Holley is CEO en één van de oprichters van Equinox Global. Mike is betrokken bij de bedrijfsvoering en ontwikkeling van de onderneming, maar richt zich tevens op de belangrijkste klanten. Mike is zeer bekend in de kredietverzekeringssector aangezien hij al sinds 1983 in deze sector werkzaam is. Hij werkte in diverse functies in kredietverzekering en had vele jaren de leiding over winstgevende bedrijfseenheden in de sector op directeursniveau. Hij wordt vaak geassocieerd met nieuwe ontwikkelingen in de sector en is een belangrijke commentator in de media, op conferenties en andere evenementen.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9317
  M: +44 (0)7957 457 565

 1. Vladimir Malenic

  Vladimir is een Senior Kredietanalist in Parijs, met 8 jaar ervaring in de kredietverzekeringssector. Voordat hij zich bij Equinox Global aansloot werkte hij bij Euler Hermes als een Senior Risk Underwriter, waar hij zich bezighield met multinationale klanten in verschillende sectoren. Vladimir heeft zich hoofdzakelijk geconcentreerd op de exportmarkt en heeft ook in Duitsland gewerkt.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +33 (0) 643 146 443

 1. Frank Masteling

  Frank is een Senior Underwriter in het Nederlandse kantoor van Equinox Global. Hij is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Equinox Global in Nederland en Scandinavië. Frank heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstensector en werkte 9 jaar bij Rabobank en 14 jaar bij Atradius. Bij Atradius heeft hij in zowel commerciële als underwriting functies gewerkt. Zijn laatste functie was hoofd van de afdeling Special Products in Nederland.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +31 (0)346 715 075
  M: +31 (0)625 500 967

 1. Antje Seiffert-Murphy

  Antje is een Chartered Financial Analyst en is verantwoordelijk voor de activiteiten van Equinox in Noord Amerika. Vanuit het kantoor in New York, richt Antje zich voornamelijk op Amerikaanse ondernemingen. Antje heeft acht jaar ervaring in handelskrediet, politiek risico en bonding, en heeft in talrijke sectoren en landen gewerkt. Haar kennis in het verzekeren en herverzekeren van handelskredieten heeft zij opgedaan in Hannover, Duitsland en New York.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +1 (646) 593 8682
  M: +1 (917) 680 2318

 1. Glenn Sexton

  Glenn is voornamelijk verantwoordelijk voor claims en compliance. Glenn heeft 40 jaar ervaring in kredietverzekering. Voordat hij zich bij Equinox Global aansloot, werkte Glenn 23 jaar bij AIG in Londen waar hij verantwoordelijk was voor de compliance, procedures en opleidingen op het gebied van kredietverzekering. Vóór AIG, Glenn was verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van het allereerste online trainingsprogramma voorkredietverzekering. Buiten Equinox Global is Glenn een opleidingsadviseur voor het ABI Trade Credit Committee en heeft hij het Institute of Credit Management bijgestaan in de ontwikkeling van nieuwe cursussen op het gebied van handelskrediet.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 20 3036 0962
  M: +44 (0) 795 745 7334

 1. Henning Siess

  Henning is een Senior Underwriter in het Equinox Global kantoor in Hamburg, en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en groei van Equinox Global in Duitsland. Naast Duitsland, concentreert Henning zich ook op Oostenrijk, Zwitserland, Hong Kong en Singapore. Voordat hij zich bij Equinox Global aansloot, werkte Henning 14 jaar bij Euler Hermes in Hong Kong en was hij verantwoordelijk voor China en Korea. Voordat hij in Hong Kong begon werkte hij voor Euler Hermes in Europa.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +49 (0)40 3111 2842
  M: +49 (0)17663 416 698

 1. Maurice Stolk

  Maurice is een kredietanalist in het Nederlandse kantoor van Equinox Global waar hij werkt in alle landen en sectoren. Hiervoor was hij werkzaam voor Atradius Collections waar hij verschillende functies bekleedde, zoals business development, management en als Commercial Analyst. Daarvoor werkte Maurice bij Atradius Kredietverzekering als kredietanalist en accountmanager. In 2014 haalde Maurice zijn diploma post-HBO Bedrijfskunde.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +31 (0)34 671 5075

 1. Kuljeet Ubhi

  Kuljeet richt zich als senior underwriter op alle sectoren. Voordat Kuljeet zich bij Equinox Global aansloot, werkte hij bij Euler Hermes als underwriter gespecialiseerd in de bouw-, metaal- en automobielsector. Daarvoor werkte hij bij Coface en Caterpillar Financial.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9323
  M: +44 (0)7956 493 591

 1. Gina Wade

  Gina sloot zich aan bij Equinox als medewerker administratie, na 23 jaar bij RBS Global Financial Markets gewerkt te hebben. Zij maakte deel uit van het Client Valuations Team en was verantwoordelijk voor dagelijkse contacten met klanten. Onlangs werkte zij voor korte tijd bij de Friends Life Group waar zij verantwoordelijk was voor de polisadministratie.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9324

 1. Jack Woodruff

  Voordat Jack zich bij Equinox Global aansloot, werkte hij bij Euler Hermes als senior risk underwriter in verschillende sectoren, waaronder de automobiel-, bouw-, metaal-, brandstof-, reis- & mediasector. Jack is afgestudeerd in Business Administration en Financieel Management aan de Universiteit van Northumbria.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 20 3693 9319
  M: +1 (347) 848 8926

 1. Xhiljola Xhixhi

  Xhiljola sloot zich bij Equinox Global aan nadat zij bij Avnet UK als kredietanalist had gewerkt en betrokken was bij de polisadministratie voor kredietverzekering. Daarvoor heeft zij 9 jaar werkervaring opgedaan in het bankwezen als kredietrisicoanalist bij Piraeus Bank en National Commercial Bank of Albania (BKT).

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9325
  M: +44 (0)79 6197 2887