• ZEKERHEID EN TRANSPARANTIE
 • VERNIEUWEND IN KREDIETVERZEKERING

Raad van Bestuur

Ons team heeft een nieuwe kijk op kredietverzekering. Als u met Equinox Global in zee gaat, zult u uw zaken altijd rechtstreeks met de beslisser kunnen bespreken. Wij zijn toegankelijk, onze mensen zijn gemachtigd om te besluiten, en onze organisatie is ongecompliceerd en transparant.

 1. Colin Thompson

  Founder & Group Chief Executive Officer

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 011 5653

 1. Richard Marriage

  Managing Director - Nexus CIFS

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 011 5698

 1. Tim Coles

  Group Chief Operating Officer

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9303

 1. Rob Crampton

  Chief Underwriting Officer

  Rob is één van de oprichters van Equinox Global en de Chief Underwriting Officer. Rob is een beëdigd accountant (FCCA) met een carrière van meer dan 30 jaar in financiën voor diverse ondernemingen in vele sectoren. Rob werkt al sinds 1997 met kredietverzekering, aanvankelijk als klant, daarna als makelaar en later als manager op verzekeringstechnisch gebied, alvorens Equinox Global op te richten.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9313
  M: +44 (0)7971 035 810

 1. Vicki Harrison

  Finance Director

  Vicki heeft bij Equinox Global de functie van Financieel Directeur. Zij werkte de afgelopen zeven jaar bij Coface als Directeur Financiën, Systemen en Organisatie voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voorafgaand aan die positie werkte zij als senior medewerker financieel beheer bij verschillende ondernemingen in Nieuw Zeeland, waaronder als laatste voor Calan Healthcare Properties Trust als Chief Financial Officer. Vicki is verantwoordelijk voor Finance en Operations, en werkt in ons kantoor in Londen.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9316
  M: +44 (0)7767 637 997

 1. Mike Holley

  CEO of Equinox Global

  Mike Holley is CEO en één van de oprichters van Equinox Global. Mike is betrokken bij de bedrijfsvoering en ontwikkeling van de onderneming, maar richt zich tevens op de belangrijkste klanten. Mike is zeer bekend in de kredietverzekeringssector aangezien hij al sinds 1983 in deze sector werkzaam is. Hij werkte in diverse functies in kredietverzekering en had vele jaren de leiding over winstgevende bedrijfseenheden in de sector op directeursniveau. Hij wordt vaak geassocieerd met nieuwe ontwikkelingen in de sector en is een belangrijke commentator in de media, op conferenties en andere evenementen.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +44 (0) 203 693 9317
  M: +44 (0)7957 457 565

 1. Frank Masteling

  Country Head

  Frank is een Senior Underwriter in het Nederlandse kantoor van Equinox Global. Hij is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Equinox Global in Nederland en Scandinavië. Frank heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstensector en werkte 9 jaar bij Rabobank en 14 jaar bij Atradius. Bij Atradius heeft hij in zowel commerciële als underwriting functies gewerkt. Zijn laatste functie was hoofd van de afdeling Special Products in Nederland.

  .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  T: +31 (0)346 715 075
  M: +31 (0)625 500 967

 1. Steen Parsholt

  Non-Executive Chairman

  Voorzitter

  De Voorzitter van Equinox Global, Steen Parsholt, was directielid bij de kredietverzekeraar Atradius (voorheen NCM & Gerling-NCM) van 1999 tot 2002. Hij was verantwoordelijk voor alle klantrelaties, underwriting en risicobeheer. Daarna was hij Voorzitter & CEO bij Aon Scandinavië van 2004 tot 2005. Daarvoor had Steen een lange en succesvolle internationale carrière in het investeringsbankwezen, bij onder andere Citibank en UBS.

 1. Kate Sliwinska

  Kate Sliwinska heeft veel ervaring in de Londense, Europese en Noord-Amerikaanse verzekerings- en herverzekeringsmarkten. Zij heeft een grondige kennis van de Lloyd’s verzekeringsmarkt, omdat zij daar in diverse functies meer dan 30 jaar heeft gewerkt. De juridische achtergrond van Kate, samen met haar kennis van compliance en haar ervaring met het management van klantenportefeuilles, is onschatbaar in het beheer van operationele en compliancerisico’s bij Equinox Global.

 1. Adrian Lewers

  Adrian begon zijn carrière in 1989 bij Lloyd’s, aanvankelijk als underwriter in de maritieme sector en later specialiseerde hij in oorlogs- en politieke risico’s. Als één van de meest ervaren marktspecialisten, sloot Adrian zich in 2001 aan bij Beazley, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de afdeling politiek en kredietrisico.Tegenwoordig is Beazley een belangrijke verzekeraar bij Lloyd’s en in de Londense markt op dit terrein. Adrian geeft leiding aan de Political Risks and Contingency Group, die in 2008 als afzonderlijke afdeling binnen Beazley werd gecreëerd, en is tevens lid van het Uitvoerend Comité bij Beazley.

 1. Charles Penruddocke

  Non-Executive Deputy Chairman